mp3albums

– Musik, klubb och andra härligheter

Många bra konserter i vår

2013 var ett riktigt artistår och med våren som nu kommer verkar det som att även detta år blir en riktigt hit. Om man ser vad som är på gång i Stockholm från mars fram till maj så är det fullsmockat med bra artister som besöker vår huvudstad och bjuder på spelningar för alla sina fans. 1 mars spelade till exempel Drake tillsammans med The Weeknd på ett fullsatt Globen och på Tele2-arena bredvid spelade Avicci samma kväll. En riktigt fest var det och det är helt klart många som njöt av musiken. Härom helgen spelade också Gavin Degraw på Annexet och även där var det mycket folk.

Justin Timberlake på gång till Stockholm

Har du inte redan beställt en biljett till någon av alla de konserter som körs nu i vår i Stockholm så är det helt klart dags. Varför inte se The Foo i April på Annexet? Eller Takida på Cirkus? Vill du se en verklig världsartist ska du dock ta dig till Stockholm och se Justin Timberlake på Tele2 Arena 10 maj. Det kommer helt klart vara en show utan dess like.Boka hotell och en biljett till Stockholm redan idag för en riktigt musikweekenden. Bra hotell hittar hittar du på Stockholmshotell.com, och där kan du också läsa mer om vad som är på gång. Så här skriver de till exempel om konserten som Justin Timberlake kommer att bjuda på:

Grammy- och emmyvinnande Justin Timberlake gör våren 2014 sin första turné på sex år – och han kommer till Stockholm. Han har kallats för The president of Pop och albumen ”The 20/20 Experience” och ”The 20/20 Experience – 2 of 2” som släpptes 2013 har blivit hyllade världen över. Missa inte chansen att se en levande legend, 10 maj på Tele2 Arena.

Musik är glädje, och den ska upplevas live. Flest artister kommer till Stockholm eftersom det är Sveriges huvudstad.