mp3albums

– Musik, klubb och andra härligheter

Spelbranschens anpassning till Internet

Teknikens frammarsch har möjliggjort det för flera företag att lägga sina tjänster på nätet, om det så är en betaltjänst eller en gratistjänst så gynnar Internet många företagare. Musiktjänster är sådant som har fått en naturlig del på Internet men även spelsidor har skördat framgång på nätet. Detta kan ses på det stora antalet spelsidor som finns på nätet. Konceptet går ut på att man som spelare skall kunna njuta av alla spel som finns på fysiska casinon och lite mer därtill.

kort med essSpelutbudet på nätet

Spelutbudet som erbjuds för spelarna är varierat och kan handla om allt från livespel med figurer från pokerspel om pengar. På www.pokerstars.se erbjuder de mest pokerspel och för den som är en skicklig pokerspelare så finns där mycket att vinna. PokerStars har även satsat ett snäpp högre än de flesta och erbjuder nu spel i mobilen, som ses som den nya utvecklingen inom teknik. Vi har tillgång till alla musik-, spel- och videotjänster i mobilen och det är den nya generationens komprimerade plattform.

Utvecklingen är som tidigare nämnt på väg åt ett nytt håll och när tekniken utvecklas åt ett håll så anpassar sig de flesta företagen efter det. Det finns idag flera olika sätt att spela och lyssna på musik i mobilen, dessa kommer i form av appar som man laddar ner till sin mobil. Antingen har man redan ett konto hos företaget och bara loggar in för att spela. Andra spel är helt mobila och finns endast som en app till telefonen. Spelandet spås öka då tillgängligheten ökar med mobilen, en dator som tidigare använts som spelverktyg är inte lika enkel att ta med sig som en mobil helt enkelt.